Prince Purrfect is niet zomaar een kater. Hij is een prachtige, majestueuze Ragdoll, wiens naam recht doet aan zijn vorstelijke allure en onweerstaanbare charme. Zijn fluweelzachte vacht, helderblauwe ogen en serene, koninklijke houding zijn kenmerken die hem doen opvallen in onze verzameling van reeds bijzondere katten. Altans! Dat hopen we natuurlijk.

Prince is een prachtige chocolat point uit februari 2023 en is vooral heel lief en houdt ontzettend van knuffelen. Je kunt nergens gaan zitten of prince zit alweer op schoot.

Welkom prince purrfect!

Ariel uitgerekend

Als het goed is, bevalt Ariel een deze dagen van haar kitten(s) ze is uitgeput en ligt voornamelijk op de woonkamer vloer. Volgens ons is ze klaar voor haar eerste nestje, zal ze een goede moeder zijn?! 

Prince Purffect, toen het nog lief, klein en schattig was. Nu is deze Lief en schattig. Maar absoluut niet meer klein.