Beschikbaar: 5 schattige Ragdoll kittens die op zoek zijn naar een liefdevol nieuw thuis.

Onze kittens zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook gezond en goed verzorgd en groeien op in huis, met andere katten. Daarnaast hebben ze een paspoort en stamboom en zijn de ouders volledig getest.

Alle kittens hebben hun eerste enting en zijn door de dierenarts gecontroleerd, op 1 november krijgen ze hun tweede enting.

Beschikbare Kittens:
Twee nestjes;

1 kitten is geboren op 21 juli 2023 
Mannetje, chocolote bi-color.  Mag meteen opgehaald worden Het katertje heeft een Blue Point vader en een Chocolate Bi-color moeder.

De 4 kittens geboren op 8 augustus 2023 mogen vanaf 8 november 2023 naar hun nieuwe huis!

De andere 4 kittens (waaronder een katertje met een blauw bandje) hebben een Seal Point vader en een Blue Lynx moeder. De 3 andere, rood/roze/paars zijn poezen.  Uiteraard zijn de ouders volledig getest.

De roze is gereserveerd!

Een prachtige, mooie Ragdoll poes!

Klaar om te vertrekken:

We willen ervoor zorgen dat onze kittens in goede handen terechtkomen. Ragdolls staan bekend om hun vriendelijke en zachtaardige aard, en ze zullen een geweldige aanvulling zijn op je gezin. Met de katers mag niet gefokt worden, voor de poezen is dit bespreekbaar.

Als je geïnteresseerd bent in een van deze mooie kittens, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismaking.