Prince Purrfect

Een enorme Ragdoll welke beschikbaar komt als dekkater. Deze super lieve kat komt het liefst elk moment van de dag nog op schoot zitten en kruipt nog steeds overal waar het als kitten ook kon kruipen. 

We hebben Prince natuurlijk getest op FIV/FELV, HCM en PKD. Prince wordt alleen tijdens een dekking in een aparte kamer gehouden met uw poes, normaal gesproken loopt hij gewoon lekker bij ons in de huiskamer!

Prince Purffect, toen het nog lief, klein en schattig was. Nu is deze Lief en schattig. Maar absoluut niet meer klein.

Getest op:

  • FIV/FELV
  • HCM en PKD
  • Bloedgroep: A

 

Fokbeperkingen:

  • Is eventueel beschikbaar zonder fokbeperking. Alleen vooraf in overleg, niet achteraf na een dekking.
  • Een dekking is poes gebonden.
  • Beschikbaar vanaf januari 2024

Vraag een dekking aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Een dekking met onze Ragdoll kater?

Wilt u een dekking met Prince Purffect dan kunnen wij een afspraak maken. Dekkingen worden alleen bij ons thuis gedaan. Uw poes, recentelijk getest op FIV/FELV, kunt u dan bij ons brengen. Zij zal een aantal dagen bij Prince doorbrengen. Wij kunnen doormiddel van video opname de dekking in de gaten houden. Uw kat krijgt Royal Cannin (inbegrepen).

U kunt via PawPeds.com een test dekking uitvoeren. Hiermee kunt u inzien of er sprake is van inteelt.

Het kan natuurlijk voorkomen dat een dekking niet lukt, u dient dit dan te melden bij ons zodat wij een kosteloze herdekkingen in kunnen plannen. Een poes mag tot 2x kosteloos terugkomen. Ook wanneer uw nestje uit een kitten bestaat mag de poes weer terugkomen.  Wel kunnen wij u vragen naar de bloedgroep van uw poes, om uit te sluiten dat een match problemen oplevert!

De stamboom van Prince Purffect